Wine Weekend, Rijswijk

unnamed (5)  Wine Weekend

Op 22 en 23 november vindt in de Broodfabriek in Rijswijk de eerste editie van het Wine Weekend plaats, het grootste festival voor consumenten, volledig gewijd aan de wondere wereld van wijn! Klinkt bij voorbaat al goed toch?

Op het festival presenteren meer dan honderd wijnimporteurs hun wijnen, die je kan proeven en bestellen, vaak met korting! (Tip: maak een praatje met de exposanten en ontdek het verhaal achter de wijn. Superleuk om te leren begrijpen waarom een wijn juist zo ruikt of smaakt). Daarnaast kan je inspiratie opdoen voor een wijnreis in het wijnreiscafé of meedoen aan een wijnquiz om je kennis te testen. Maar er is nog veel meer; wat denk je van het leren sabreren van Champagne of een minicursus wijnkennis? Ook worden er demonstraties wijn maken gegeven. Genoeg te doen dus!

Meer info, tijden en prijzen:

Bekijk het programma op de website www.wineweekend.nl. Het zal de komende tijd nog worden uitgebreid. Via de site kan je vanaf nu entreekaarten kopen in de voorverkoop voor 6 euro. Aan de deur zijn de kaarten 10 euro. De beurs is open van 12:00 tot 18:00 en goed bereikbaar met de auto, met voldoende gratis parkeerplekken in de buurt.

Tijdens het WineWeekend ontvang je bij binnenkomst tegen borgbetaling (€ 10,-) een Riedel glas om de wijnen uit te proeven. Je ontvangt het borgbedrag retour wanneer je het glas weer inlevert. Natuurlijk mag je het glas mee naar huis nemen, je ontvangt dan echter geen borgbedrag retour. Het proeven van de heerlijke wijnen is bij alles stands gratis.

Misschien zie ik je daar? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s