De TASTY, Utrecht

vis-istock-photo  tasty-logo

Heb je voor het aankomende weekend nog geen plannen èn houd je van kokkerellen, lekker eten en wijn? Dan is de TASTY the place to be! De Tasty is een tweedaagse lifestyle evenement op 11 en 12 oktober 2014 vol culinaire inspiratie voor iedereen die zichzelf omschrijft als kookgek, fijnproever, hobbykok, foodie en/of wijnkenner.

Geniet van delicatessen op de proefmarkt, maak kennis met oude en nieuwe wereldwijnen op het WIJNPLEIN, neem deel aan een tasting in het proeflokaal of woon een ontmoet-de-maker sessie bij  en  ontdek het verrassende verhaal achter een ogenschijnlijk alledaags product. Ga zelf aan de slag in de Atag kookstudio en kom kijken naar demonstraties van chefkoks in het Miele kooktheater waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en neem de opgedane kennis mee naar je eigen keuken. 

Het WIJNPLEIN brengt de lekkerste oude en nieuwe wereld wijnen samen op één locatie. De wijnhuizen vertellen graag meer over de streek, de druiven, het rijpingsproces en hun wijnen. Het wijnplein is ruiken, proeven en genieten! Ook zijn er verschillende wijnworkshops/proeverijen te volgen, zoals onder andere een Masterclass Wijnen met Stijl door Harold Hamersma.  Leuk en leerzaam dus!

De TASTY biedt:

Dit culinaire evenement in de Jaarbeurs Utrecht is dus de uitgelezen kans om smaakvolle inspiratie op te doen! Voor meer info, kaarten, het volledige programma en de deelnemende exposanten klik hier.

Een gedachte over “De TASTY, Utrecht

Plaats een reactie