Far Out Lounge – Zandvoort

Far out  Far out 1

In de Kerkstraat, midden in het centrum van Zandvoort, loopt naast de Hema een trap omhoog naar dè nieuwe hotspot van Zandvoort; Far Out Lounge, brasserie & wijnbar. Zelf eigenlijk per toeval ontdekt toen ik een keer zo tussen de boodschappen in snakte naar een cappuccino, en besloot de trap te nemen naar deze nieuwe trendy zaak in ons dorp.

Door een artikel in het Zandvoorts Courantje was mijn nieuwsgierigheid naar deze nieuwe tent, geopend op 7 juli 2014, namelijk al gewekt. Dus nam ik de trap en, eenmaal boven, stapte ik in een totaal andere wereld; wat ontzettend mooi! Een warme sfeer door het gebruik van veel hout, de wijnstok die groeit naast een prachtig uitzicht op een poster van een wijngaard. Een uitnodigende loungehoek mèt open haard (heerlijk straks in de winter!) en een groot terras waar de hele dag de zon op staat. Tenminste, als er zon is ;-).  Binnen valt direct de wijnbar op en kijk je vanaf een tafeltje aan het raam zo naar het winkelend publiek beneden, of naar de mooie poster van eikenhouten wijnvaten. Dat ze hier van wijn houden is dus wel duidelijk! Maar dat is niet alles…

Far out 2  Far out 3

Op de wijnkaart vind je een mooie selectie van echte kwaliteitswijnen, onder meer van gerenommeerde wijnhuizen als Domaines Ott, Baron Philippe de Rothschild en Champagne Taittinger. Wit, rood, rosé en mousserend, het is er allemaal en een groot aantal wijnen ook per glas!  Rachel van Dijk, de jonge en enthousiaste bedrijfleidster èn wijnliefhebster, staat je graag bij voor advies. Er is ook een kaart voor ontbijt, lunch, diner en heerlijke mediterrane borrelhapjes.

Far Out Lounge is de tweede lokatie van Beachclub Far Out, aan het strand. Net als bij de Beachclub kan je bij Far Out Lounge ook terecht voor het organiseren van feesten en partijen.  Alles is mogelijk en bespreekbaar. Voor meer informatie kan je mailen naar info@faroutlounge.nl of klik hier voor de Facebook pagina van Far out Lounge.

Website Beachclub Far Out: www.beachclubfarout.nl 

3 gedachtes over “Far Out Lounge – Zandvoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s